Stoksuz Satış ile Risk Alma Risk Yönet

Stoksuz Satış ile Risk Alma Risk Yönet

Nasıl Yapılır
İster kendi E-Ticaret sitenizden veya isterseniz Türkiye ve Dünya genelinde satış yapmanıza olanak sağlayan Pazaryerlerinde ( Trendyol, Hepsiburada, N11, Koçtaş, Amazon, Çiçeksepeti, LCW, Aliexpress, Amazon EU, Pazarama, PTT AVM ) ürünlerimizi ücretsiz listeleyebilir ve satış sonrasında siparişlerinizi müşterilerinize ulaştırmamız için bizlere yönlendirebilirsiniz.

Avantajları Nelerdir
Rekabet gücünüzü artırır ve ürün çeşitliliğinize sıfır maliyet ile katkı sunar.
Stok bulundurmayacağınızdan depolama ve stok takip için bir maliyetiniz olmaz.
Tek bir dijital  materyal ile ( Cep telefonu veya Diz üstü bilgisayar ) istediğiniz yerden ve zaman diliminde siparişlerinizi ve mağazanızı koordine edip ürün sevkiyatını yönetebilirsiniz.
Ürünün listelenmesi sonrasında ki siparişlerinizin, hazırlanması, paketlenmesi, kargoya teslim edilmesi aşamaları sizin adınıza yürütülür.
Ürün Pazar araştırması ve temini ve tedariği sizin adınıza yapılır ve sizlere bu ürünler satışa hazır bir şekilde sunulur.
Profesyonel fotoğraf çekimi ile rekabet gücünüzü artırır.

Stok Yönetimimiz
Stok  yönetimi Nebim V3 ERP alt yapısı ile anlık güncellenmektedir. Stok paylaşımlarımız fiili olarak hazır olan ürünler üzerinden yapılmaktadır. Kampanya dönemlerinde hızlı gönderilere cevap verilebilecektir.
Tahmini kargo süresi 24 ile 48 saat arasında hedeflenmiştir.

Stok Paylaşımı
Stoklarımız XML ile direk E-Ticaret sitenize entegre edilir ve stok, ürün açıklama, resim, fiyat, barkod bilgileri otomatik olarak sitenize yansır ve anlık değişen stok bilgileri de sitenize yansımış olur.
Dilerseniz Bayi Girişi modülü ile ürünün web sitesi aracılığı ile güncel fiyat ve stoklarını her an görüntüleyebilirsiniz

Kargo
Kargolarınız siparişlerinizin tarafımıza ulaşmasından itibaren 24 saat ile 48 saat arasında sipariş sırasına göre işleme alınır ve firmanız adına müşterilerinize gönderilir. firmanıza ait kargo poşet & kutularınızın tarafımıza gönderilmesi durumunda gönderileriniz sizlerin kargo poşet & kutuları ile yapılacaktır. Bunun haricindeki gönderiler standart gönderi şekli ile yapılacaktır.

Fatura
Siparişleriniz tarafımıza ulaştığında ürün bedeli adınıza faturalandırılır.
Gönderiler sizin adınıza kargo yapılacağı için müşterilerinize kargo ile beraber ürün gönderisi yapmak istiyorsanız faturanızın
[email protected] adresine sipariş numaranızı yazarak iletmeniz gerekmektedir.

Ürün Kategorilerimiz
Ev tekstili, Kadın moda giyim, Erkek Moda giyim, Çocuk Moda giyim, Ayakkabı, Aksesuar ve Elektronik küçük ev aletleri olarak planlanmıştır.

Sipariş Süreç Yönetimi



Süreç yönetimi müşteri siparişi sonrası , siparişin sisteme işlemesi ile beraber hazırlık aşamasına geçilir ve ürün 24 saat ile 48 saat içerisinde müşterinize kargo edilir ve sizler adına  operasyon yükünü üstlenmiş oluruz


İletişim
Her türlü talepleriniz için     [email protected]
Fatura işlemleri için             [email protected]

 

Ürünleri Belirlerken Nelere Dikkat Ediyoruz.
Online Pazar bugün insanların market alışverişinden yapı malzeme ihtiyaçlarına kadar ihtiyaçlarının tedariğini sağladığı büyük bir Pazar statüsüne erişmiştir.
Yakın bir zamana kadar özellik ile pazaryerlerinde kurumsal markalar satış yapabiliyor iken bu ulusal markaların kendi E-ticaret sitelerinde bu ihtiyaca cevap verme istekleri pazaryerlerinin küçük hacimli satıcıların ağırlıkta oluşturduğu bir platform haline dönüştürmüştür.
Peki rekabetin en belirleyici ögesi olan ürün çeşitliliğini kaçımız sağlayabiliyor olacağız ? 
Binlerce satıcının 10 binlerce stok ve ürün çeşitliliği sağlaması ne kadar mümkün ?
Bu stokların temini depolanması ve yönetimi alt yapı entegrasyonu ile beraber ihtiyaç duyulan insan gücü maliyetlerinin ağır ekonomisinin kaç satıcı üstesinden gelebilir ?
Kaç satıcı ürünün pazarına ulaşabilecek ?
Daha önemlisi rekabet kurgusu ile kaç ürün için bütçe oluşturup risk alabiliriz ve bunu ne kadar finanse edebilir ve sürdürülebilir kılabiliriz ?
İşte sizler adına en çok satan modellerden oluşan ürün guruplarını ve koleksiyonları belirliyor, alımlarını veya imalatlarını gerçekleştirip depomuzda konumlandırıyor ve rekabet edilir fiyatlar seviyesinde sizlere satışa hazır hale getirip paylaşımını yaparak kazançlı bir iş yapısını sizlerle paylaşıyoruz.

Ürün İadeleri
TKHK madde 48/3 Cayma hakkı, tüketicilere satın aldıkları üründen 14 gün içerisindeki hiçbir koşula bağlı kalmadan iade edebilme imkânı sunar. İade edilen ürünlerin hiç bir şekilde kullanılmamış, paketinden açılmamış, hijyen açısında hassas ürün kategorisinde olmaması gerekmektedir.

İş Bilgi ve Tecrübemiz
Stoksuz Satış tekniği Türkiye’de 2010 yılından itibaren yürüttüğümüz ve bir çok internet satıcısına ürün tedariği yaptığımız bir çalışma yöntemidir. 2012 yılında pazaryerlerinde satışlara getirilen vergi Levhası zorunluğu ile küçük ölçekli satıcılar ile bu iş tekniğini ek gelir olarak da gören bir çok satıcının geri çekilmesi ve sektörde yeni oyuncuların ulusal markalardan oluşması markamızı yeni bir planlamaya paralelinde enerjimizi fiziki mağazalara yöneltmiştir. Bu süre zarfı içerisinde E-Ticaret sistemlerine yaptığımız yatırımlar ve Pazar araştırmalarımız ile 2021 yıllında Türkiye’nin en büyük ürün tedarikçisi olma vizyonu ile projemizi hayata geçirip markamızı ONLINE platformlaraa taşıdık.

Hizmet Ücreti
Bu satış yapısı ücret karşılığı verilen bir hizmet yapısıdır.
31/12/2024 tarihine kadar hizmetlerimizden ücretsiz faydalanabilirsiniz.

Üye olma koşulu
Adınıza kayıtlı vergi Levhanız ile beraber aşağıdaki link’ den müracaat edebilirsiniz.
https://www.cotenconcept.com/bayi-basvuru-sayfasi

Sonuç Olarak Neden Stoksuz Satış
Stoksuz bir satış tekniği olan bu sistem ile ürünlerin elinizde olmasına gerek olmayacağı gibi sermayenizi riske etmemiş olursunuz
Stoklu satışlarda almış olduğunuz bir ekonomik risk vardır. Ürünlerin satış hızı ve satılamama durumu, fiyat rekabetinden olumsuz etkilenmesi, sizlere stok maliyeti yükleyecektir.
Stoksuz bir satış tekniği olan bu sistem ile ürünlerinizi depolama gibi bir iş yükünüz olmayacağı gibi ürünün sipariş süreci sonrasında ki hazırlanması, kargoya teslim edilmesi ve buna benzer operasyon maliyetlerini sizler adına yönetiriz.
Stoklu satışlarda depo ve depolama sistemi kargo süreci ve iş hacminize göre belirli sayıda personel ihtiyacı ile beraber bu operasyon yönetimi içinde bir maliyet yansıyacaktır.
Stoksuz bir satış tekniği olan bu sistemde esnek çalışma yöntemi ile diz üstü bir bilgisayarınız ile günün her anında ve her koşulda sistemi yönetme şansınız bulunmaktadır.
Stoklu satışlarda zaman yönetimi ve ürün yönetimi önemli bir sorundur.
Stoksuz bir satış tekniği olan bu sistem ile bu operasyon için çok büyük bir çalışma alanına ihtiyacınız bulunmamaktadır. Home Ofiice şeklinde evinizden de bir Vergi Levhası ile maliyetsiz ve risksiz para kazanabilirsiniz.
stoklu satışlarda bir ofise ihtiyacınız olacağı gibi ekstra olarak kira ve genel giderler adı altında maliyetler doğacaktır.
Stoksuz bir satış tekniği olan bu sistem ile tek bir kategoriye bağlı kalmadan bir çok kategoride bir çok ürün alternatifi ile müşterilerinize geniş bir ürün yelpazesi sunarak marka bilinirliğine katkı sunabilirsiniz.
Stoklu satış yöntemi ile almanız gereken finansal bir risk her zaman olacaktır ve bu risk paralelinde farklı kategorilerde satış yapabiliyor olmanın koşullarından biri de risk almak istediğiniz kategoride uzmanlaşmış olmanız ile beraber bu pazara olan yakınlık ve hakimiyet derecenizdir.

Fazlasını sunuyoruz
Site ve mağaza görünümünüze katkı sunması için çekimleri Profesyonel ortamlarda yapıyor ve birden çok kareler ile ürün pazarlama gücünüze katkı sunuyoruz.
E-bülten aboneliği ile sizleri yeni gelişmelerden haberdar ediyor ve satışa sunulan yeni ürünlerimizde dahil bir çok gelişmeyi takip etmenize olanak sunuyoruz.
Online toplantılar yapıyor ve taleplerinizi dinliyor, fikirleriniz ile gelişimimize katkı sunmanızı istiyoruz.
Kampanya dönemlerinde 24 saat çalışma esası ile hareket ediyor ve kargolarınızın hızlı bir şekilde müşterilerinize ulaşmasına olanak sağlıyoruz.
Türkiye’nin ulusal markaları ile görüşmeler yaparak bünyemize katıyor ve marka bilinirliğinize katkı sunuyoruz.
Sektörel ilgimizi ve enerjimizi tamamen E-Ticaret platformuna veriyoruz ve bu alandaki gelişimleri takip ediyor ve yatırımlarımızı sürdürüyoruz.
Dünya’nın en çok satılan ürünlerini araştırıyor ve bu ürünlerin tedarik sürecini gerçekleştirerek pazara yeni lansman ürünler sunuyoruz.
Bir çok ürün tedarikçisini markamızın çatısı altında birleştirip potansiyel bir güce dönüşüyoruz.
Tek bir kategori de değil birden çok kategori ile ( Moda, Tekstil, Ayakkabı, Elektronik, Aksesuar ) geniş bir ürün koleksiyonu için çalışıyor ve bu ürünleri üyelerimize sunuyoruz.

 

Etiketler: Stoksuz Satış, Dropshipping , Toptan Satış
Mart 23, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR